Pyetjet e bëra më shpesh

A është ky shërbim falas?

Po, konverton YouTube dhe video të tjera FLV fotografi MP3 absolutisht falas. Ne jemi në gjendje të bëjë këtë duke paraqitur reklama për ju gjatë vizitës suaj, dhe do të dua atë nëse ju mbështetur reklamuesit!

Sa kohë duhet të marrë për të kthyer një video?

Ora ajo merr për të kthyer videot në MP3 varet nga shumë faktorë, por konsiderata primare janëgjatësia e video dhe cilësinë e audio përzgjedhur për konvertim. Një video normale që është rreth 4 minuta kohë do të marrë rreth 2 minuta për të convert.

Pse kam marrë një mesazh gabimi duke thënë konvertimin tim dështoi, ndërsa konvertimin e një video?

Ka shumë arsye pse kjo ndodh dhe shumica e tyre janë, për fat të keq, jashtë kontrollit tonë. Një nga arsyet më të zakonshme është sefaqen e internetit të presë (për shembull, YouTube, mund të ketë ndalur na dërguar informacione dhe kështukonvertimit dështuar.Gjëja më e mirë për të bëni është të rifreskoni të shfletuesit tuaj dhe përpjekje për të kthyer video përsëri. Nëse kjo dështon ty mund të provoni zgjedhjen e një version të ndryshëm të video konvertimin tuaj dhe provoni përsëri.

Pse ështëfaqja marrë kaq shumë kohë për t'u përgjigjur?

Ne nuk jeni kidding kur ne themi se jemiVideo premierë në faqen MP3 konvertimit në internet. Në kohët tona pikut, sidomos fundjavave, gjëra të ngadalësojnë vetëm një grimë për shkak të vëllimit të shndërrimeve që po ndodhin. Edhe pse ne kemi shumë servera të dedikuar dedikuar për video përpunimit, nganjëherëkërkesa është aq e lartë qëvendi mund të jetë pak i ngadaltë për disa përdorues. Ne sugjerojmë duke u përpjekur për konvertimin tuaj në një kohë të pikut apo vonë në mbrëmje, ose e konsiderojnë nënshkrimit të kështu konvertimet tuaja janë prioritet në krye të rreshtit. Abonimet gjithashtu të hequr shumë nga reklama në këtë faqe interneti, dhe sinqerisht, të na ndihmojë të paguajnë faturat tona dhe shtoni servers përpunimit shtesë kështu që ju mund të konvertohet në atë vid to MP3 në mënyrë të shkurtër!

Për ku janë dosjet e mia shkarkohet?

Kur një skedë është konvertuar dhe të ngarkuar nga serverat tanë për kompjuterin tuaj personal ,destinacioni shkarko është krejtësisht jashtë kontrollit tonë. Ju duhet të kontrolloni vendndodhjen shkarko që është vendosur brenda preferencat e shfletuesit tuaj për të përcaktuar vendndodhjen aktuale. Shanset janë se ajo është vendosur ose për të desktop tuaj ose me Downloads directory në dosjen tuaj në shtëpi.